Ατλαντοινιακή άρθρωση Κλινικό εργαστήριο
30 Σεπτεμβρίου

Χώρος διεξαγωγής Τμ Φυσικοθεραπείας ΠΑΔΑ. Κτίριο 7 Δεύτερος όροφος.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε

θέση με προκαταβολή κόστους συμμετοχής.

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 28ου Κοινού Συνεδρίου, που διοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού & Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2023, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, σας αποστέλλουμε συνημμένα την αφίσα του συνεδρίου, με τη θερμή παράκληση όπως την αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη σας για τη διοργάνωση.

Στοιχεία Συνεδρίου
28ο Κοινό Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής  
Ημερομηνίες: 23-25 Νοεμβρίου 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Royal Olympic
Website: https://microhand2023.concopco.com/  
E–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διοργάνωση

Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού
&
Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής

Ο γνωστός χειρουργός Άνω Άκρου Ιωάννης Ιγνατιάδης, με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου του "Το άνω άκρο του μουσικού", σε συνεργασία με το Τμήμα Χεριού της ΕΕΕΦ, οργανώνουν μια δωρεάν ημερίδα για το χέρι του μουσικού. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 8/4/23 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Ιατρικού Ψυσικού Β΄(πρώην Απολλώνιο) στι 10.00π.μ.

Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή για να πάρετε δελτίο προταιρεότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το τελικό πρόγραμμα του Πολυθεματικού συνεδρίου της ΕΕΕΦ σε PDF

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΕΕΦ

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το τελικό πρόγραμμα του 35ου συνεδρίου της ΕΕΕΦ σε PDF

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 35ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΕΕΦ 

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDF

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 34ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΕΕΦ: Σύνδρομα Καταπόνησης - Σύγχρονη Τεκμηριωμένη Αντιμετώπιση

 

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις