Το ερωτηματολόγιο αυτό, αποτελεί μια προσπάθεια τεκμηρίωσης των απόψεων και πρακτικών που εφαρμόζουν οι Έλληνες φυσικοθεραπευτές για την αντιμετώπιση της μη-ειδικής οσφυαλγίας/ ισχιαλγίας.

 

Μετά από 20 χρόνια εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού έργου, η Ε.Ε.Ε.Φ., γυρίζει μια ακόμη σελίδα στην ιστορία της ξεκινώντας μια ερευνητική προσπάθεια τεκμηρίωσης των μεθόδων και πρακτικών που χρησιμοποιούν οι Έλληνες φυσικοθεραπευτές στην αντιμετώπιση παθήσεων της ΟΜΣΣ.

 

Τελικός στόχος μέσα από την επεξεργασία των δεδομένων είναι η προσπάθεια στοιχειοθέτησης κλινικών οδηγιών. Παρόμοιες μελέτες έχουν γίνει στην Αμερική και στην Αγγλία οδηγώντας σε κλινικές οδηγίες, ενώ παρόμοια μελέτη είναι σε εξέλιξη στη Κύπρο.

 

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική, παρότι η συνεισφορά σας είναι άκρως επιθυμητή για δημιουργική αξιολόγηση των μεθόδων που χρησιμοποιούμε. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμείνουν απολύτως εμπιστευτικά αφού δεν είναι προσβάσιμα διότι γίνεται άμεση κρυπτογραφημένη κωδικοποίηση με το που παραλαμβάνονται και στη συνέχεια ξεκινά η στατιστική ανάλυση.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην έρευνα ακολουθείστε τις οδηγίες:

1. Κατεβάστε το αρχείο Word που θα βρείτε ΕΔΩ.

2. Συμπληρώστε τα ζητούμενα πεδία, σύμφωνα με τις υπάρχουσες οδηγίες.

3. Στείλτε το αρχείο ως επισυναπτόμενο (attachment), με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την ερευνητική προσπάθεια της Ε.Ε.Ε.Φ. μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

  • κ. Γεώργιο Γεωργούδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6944.31.31.67
  • κ. Αλέξανδρο Σιδέρη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6937.163.163