Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας, ο συλλογικός φορέας συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Ελλήνων Φυσικοθεραπευτών, με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει τη θέσπιση δύο νέων Υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών. Πλέον από το 2009 η Εταιρεία θα χορηγεί  τρείς (3) διαφορετικές Υποτροφίες, που θα αφορούν τα μέλη της και τους νέους συναδέλφους. Πιο συγκεκριμένα:

 Ο κ. Πάνος Σκούτας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "Πάνος Θ. Σκούτας Α.Ε." χορηγεί ήδη για λογαριασμό της Ε.Ε.Ε.Φ. μία υποτροφία για την απόκτηση 1ου Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master) σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, καλύπτωντας τα έξοδα φοίτησης έως του ποσού των 6000€ ετησίως. Πληροφορίες για τη συγκεκριμένη προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν από την ιστοσελίδα μας και το περιοδικό¨"Θεματα Φυσικοθεραπείας"

Η εταιρεία Damplaid Α.Ε. θα αναλάβει από το 2009 τη χορήγηση μιας Υποτροφίας για την απόκτηση Διδακτορικής Διατριβής (PhD) σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, καλύπτοντας τα έξοδα φοίτησης  μέχρι του ποσού των 4000€ ετησίως. Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι θα πάρουν  από την ιστοσελίδα μας και το περιοδικό «Θέματα Φυσικοθεραπείας».

Η εταιρεία Parimed Α.Ε. θα αναλάβει από το 2009 τη χορήγηση μιας Υποτροφίας για την απόκτηση 1ου Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master)  σε Πανεπιστημιακό ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό  Ίδρυμα της Ελλάδας, καλύπτοντας τα έξοδα φοίτησης μέχρι του ποσού των 3000€ ετησίως. Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι θα πάρουν από την ιστοσελίδα μας και το περιοδικό «Θέματα Φυσικοθεραπείας».

Η Ε.Ε.Ε.Φ. εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλες τις εμπορικές εταιρείες - χορηγούς των Υποτροφιών, οι οποίες για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο επιστημονικό της έργο, μέσω του ύψιστου θεσμού της Χορηγίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις χορηγοί έχουν καταστήσει την Ε.Ε.Ε.Φ. ως τον αποκλειστικό φορέα συντονισμού, ελέγχου και εκτέλεσης των υποτροφιών αυτών.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις