Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ., εκφράζοντας έμπρακτα την πρόθεσή του, να φέρει κοντά στην εταιρεία, νέους συναδέλφους ή συναδέλφους που τώρα θα ήθελαν να εμπλακούν με τις επιστημονικές δραστηριότητές της και όχι μόνο, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου, αποφάσισε τη διοργάνωση μιας ημερίδας, που θα ονομαστεί:
«Ημερίδα των νέων συναδέλφων»
με τη φιλοδοξία, αυτή η προσπάθεια, να γίνει θεσμός.

Ειδικότερα, τα θέματα που θα διαπραγματευτούν είναι τα ακόλουθα:

 • Νεώτερα δεδομένα στην αποκατάσταση του νευρολογικού ασθενή
 • Συγκριτικά πλεονεκτήματα των ειδικών τεχνικών κινητοποίησης
 • Επιταχυνόμενα προγράμματα αποκατάστασης σε χειρουργεία αθλητικής κάκωσης
 • Τραυματισμός στροφικού πετάλου. Η παρέμβασή μας στο να αναστραφούν οι επιπτώσεις του

Νέοι συνάδελφοι με εμπειρία ή χωρίς από επιστημονικές εκδηλώσεις τέτοιου είδους, που δεν έτυχε μέχρι τώρα να συμμετάσχουν στα δρώμενα της Ε.Ε.Ε.Φ, και έχουν ασχοληθεί με κάποιο από τα παραπάνω θέματα είτε σε επίπεδο ερευνητικό, είτε σε επίπεδο ανασκόπησης της αρθρογραφίας, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Φ. προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην οργάνωση της ημερίδας.


 Με την ευκαιρία αυτή, θα γίνει μια περαιτέρω εξοικείωση με τα συλλογικά όργανα της Εταιρείας, με απώτερο στόχο την παραπάνω ενασχόληση με αυτήν.

Πιστεύοντας, ότι η ομαλή και σταδιακή εμπλοκή νέων προσώπων, σε όλα τα επίπεδα έκφρασης ενός συλλογικού οργάνου είναι η ζωοδότρια πηγή του και η εξασφάλιση της πορείας του στο μέλλον, σας καλούμε  να πλαισιώσετε την προσπάθεια αυτή, δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ή στα τηλέφωνα:

 • 210-6891560 (γραφεία Ε.Ε.Ε.Φ.- απογευματινές ώρες) 
 • 210-2715279 (Πρόεδρος Ε.Ε.Ε.Φ., κος Παναγιώτης Κοτίτσας – απογευματινές ώρες).


Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις