Οι συντονισμένες προσπάθειες όλων των κλαδικών μας οργάνων τελικά καρποφόρησαν, περνώντας το γνωστικό μας αντικείμενο σε άλλο επίπεδο σε ό,τι αφορά τη σχέση του με το κράτος.

Η ίδρυση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία "Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών" βρίσκεται πλέον στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση. Διαβάστε την αιτιολογική εκθεση (σελ. 1-6), αλλά και ολόκληρο το σχέδιο νόμου (σελ. 7-16) και πληροφορηθείτε τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στον νέο υπο σύσταση φορέα.

Επιπλέον στο ίδιο σχέδιο νόμου ρυθμίζεται και το θέμα που προέκυψε με το Π.Δ. 219 και τις προσπάθειες των γυμναστών να παρεισφρύσουν στα επαγγελματικά δικαιώματα των φυσικοθεραπευτών. Συγκεκριμένα στη σελ. 12 αρθρ.20 αναφέρεται σαφώς η διαγραφή της επίμαχης παραγράφου 2 του άρθρου 2 του επίμαχου Π.Δ. καθώς και κάποια εδάφια που έθιγαν τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.

Κατεβάστε όλο το κείμενο του Σχεδίου Νόμου σε μορφή .pdf κάνοντας κλικ εδώ (949.84 KB)

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις