Συνάδελφε,

Το τμήμα Παιδιού ιδρύθηκε το 1999, για να καλύψει τις ανάγκες όλων όσων εργαζόμαστε στη Θεραπευτική Φροντίδα του Παιδιού. Δηλαδή:

Την επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και συνεχή εκπαίδευση όλων μας. Την προέλκυση νέων συναδέλφων σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο χώρο. Tην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στο παιδί που πάσχει, που έχει αισθητηριακά ελλείμματα ή που εμποδίζεται να αναπτυχθεί.

Γι' αυτό σε καλούμε:

Να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία σου, ώστε να οργανώσουμε τα Εκπαιδευτικά Μαθήματα με τρόπο που να καλύπτουν κι εσένα. Να βοηθήσεις στη δημιουργία και οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης. Να λάβεις μέρος στις Ομάδες Εργασίες.

Μας είσαι απαραίτητος/η. Έλα να δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο. Για μας, το παιδί και βέβαια την οικογένεια σου. Εάν το Επιστημονικό σου ενδιαφέρον εστιάζεται στο παιδί, επικοινώνησε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο παρακάτω email.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.